Tuesday, November 16, 2010

Tuul, tuul, tuul!

Tuul hakkab jälle kaduma! Eile veel oli, aga kuna ma pean nüüd üksinda vette minema, ilma instruktorita, siis eile ei julgenud ma veel harjutama minna ning tänaseks on vajaminev tuul kadunud! Oooh well, mis seal ikka! Mis on siis tänase päeva plaan? Hmm, eks me näe, mis tänane päev toob!
Nii ja mis meil siin vahepeal siis toimunud on? Meie Dianaga õpime ikka surfama ja ootame nüüd õiget tuult. Üks naljakas asi ka, mis Dianaga ühel ilusal tuulisel päeva juhtus. Nimelt arvas tüdruk, et on hea idee minna ainult bikiinidega surfama, kellele ikka neid pükse jalga vaja on! Aga välja tuli see, et nii kui lohe Dianat veest välja vedama hakkas, tulid ka püksid jalast. Nalja kui palju, aga kahjuks või õnneks ei näinud keegi seda, seega pole hullu!
Eile käisime Jungle Baris, mis asub peatänavalt oioi kui kaugel! Koht oli äge ja mulle väga meeldis see. Selline pilla-palla bambusest kokku klopsitud koht kohe mere ääres, et ikka tuul läbi käiks. Baariletil oli neoonvärvides joonistused ja kaunistuseks rippusid igasugused maskid ning kookospähklid, mis veel omakorda olid ära värvitud. Muusika oli vali ning täpselt ühele Jungle Barile omane ja et kohta veel erilisemaks teha tiksusid baariletil kuked, kanad ja pardid. Eestis sa midagi sellist küll ei näe! Terve baar oli eestlasi täis, sest tegelikult saatsime eile ühe eestlase tagasi kodumaale ning kui aus olla, siis on päris kurb, et ta ära läks. Me olime kõik nii harjunud, et ta siin kogu aeg on. Ja nüüd kohe varsti läheb veel hunnik eestlasi ära, aga samas neid tuleb kohe siia asemele ka!
Täna hommikul kui ma üles ärkasin oli meil uus pereliige. Nimelt läks Diana hommikul poodi ja tuli tagasi niru kassipojaga, kes oli mudalombis karjunud. Nüüd tupsu magab siin nagu väike beebi ja me ei teagi, mis me temaga teeme. Loodetavasti saame me ta siia jätta, kus me elame, aga kes teab.
Natukene õudusjutte ka blogi lõpetama. Boracay on armas ja rahulik saareke, kus pealtnäha kuritegevus puudub, aga ka siin on igasuguseid õuduseid juhtunud. Näiteks on siin maja, mida meie nüüd kutsume Murder House´ks, miks te küsite? Sest seal tapeti umbes 6 aastat tagasi 5 inimest ära, keegi ei tea, miks või kes, aga laibad leiti alle mõned päevad hiljem. 4 ärimeest pluss maja teenija ja nende koer, kõik ühtemoodi, nuga kõrile ja oligi kõik. See maja kuulus ühele rikkale saksa mehele ja eks seal mingi sahkermahker oli mängus, miks selline asi juhtus. Kes ei usu, siis googeldage ja te leiate artikli selle maja kohta! Nii, siis ühel eesti tüdrukul varastati rahakott ära, kõndis pimedal tänaval ja 2 lühikest suusamaskides meest lükkasid ta vastu seina ja rahakott oligi läinud. Nüüd me väldime pimedaid tänavaid nii kuidas saame ja käime ainult kambakesti koos, sest ega tricycle (ehk tuk-tuki) juhte ei saa ka usaldada! Kuulsime jutte, et keegi turist oli üksinda tricycle tellinud ning sellega hotelli tahtnud sõita, kui äkki juht ta kusagile pimedale tänavale tiris ja kõik ära varastas, kaasa arvatud ka passi! Seega ei ole ka see armas paradiisisaar nii ohutu, aga eks peab ise kogu aeg valvel olema, et meiega midagi sellist ei juhtuks!
Teie aga nautige miinuskraade Eesti!
:)

No comments:

Post a Comment